Jdi na obsah Jdi na menu
 


Test se jmenuje: Jaké plemeno bys nejspíš byla?

 

 


1.otázka:Jaká si? ale popravdě!!!!!!!

 

a)výborná kámoša ale tak trošičku lehkomyslná


b)trošku tvrdohlavá ale ráda si nechám poradit


c)hodně temperamentní a tvrdohlavá ale i hodná


d)huh,pitomá otázka,jsem náladová

 

2.otázka:Jaký máš temperament?

 

a)celkem silný,jestli mně nějaký kluk naštve ihned se peru!!!!


b)klidný a mírný,neberu moc vážně že mně někdo uráží a křičí na mně


c)docela lehkomyslný a vášnivý pokud mě někdo naštve,ale když
se ke mě chovají moc dobře tak jsem moc hodná a šikovná


d)prostě normální ale když mě někdo štve tak na něj kašlu!!!

 

3 otázka:Jakému koníkovy bys dala přednost?

 

a)živému a odvážnému


b)klidnémuc)Poslušného a kamarádského


d)ja ani nevim,je mi to jedno

 

4 otázka: Kdyby si byla koník a bydlela bys v Ranchi co bys dělala přes jarní období?

 

a)na jaře bych byla jenom venku ale večer v boxu


b)Byla bych pořád venku


c)jen bych byla ve stáji a  občas na chvíli venku


d)prostě pořád ve stají a venku by se mi teda vůbec nechtělo být

 

5 otázka:Kdybys byla kůň čemu bys dala přednost?

 

a)svobodě ale samozřejmě bych byla ráda is pánem ale tohle by byl můj životní sen!


b)poslouchání pána


c)trénování

d)podle nálady

 

6 otázka:jakou barvu koně bys chtěla mít?

 

a)odstíny Araba


b)odstíny Frísáka a Achaltekinského koně


c)odstíny Českého teplokrevníka

d)prostě jakou bych chtěla  v tu chvíli

 

7 otázka:Co myslíš jaká bys byla velká koňařka?

 

a)obrovská,moc miluji koně a chtěla bych pro to něco obětovat


b)velká,celkem velká


c)částečně dobrá,nejsem žádný flegmatik ani blázen do koní ale
chtěla bych se o ně starat


d)žádná nemám koně ráda

 

8 otázka:Co umíš rozpoznávat na koních nejvíc?

 

 

a)co potřebují

b)poznávání nemocí


c)plemena


d)nic (což je velmi špatné to je můj názor,nejlépe by ti prospělo vzít si encyklopedii o koních a celou si ji přečíst a nejlépe "vícekrát" )


e)středně od každého

 

9 otázka:v ČEM BYS MĚLA SVÉHO KONĚ NEJRADŠI?

 

A)V KRÁSE


B)V RYCHLOSTI


C)PŘÁTELSTVÍ


D)SKORO V NIČEM

 

PS: Určují se nadzařeně čtyři plemena: Arab,ČT,Fríský kůň a Achaltekýnský(dohromady),osel
A přidávají se i body k tomu jak máte rádi koně!!!

Autor: Pony club

Upraveno: Majki (bívalí člen klubu)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

(Any love horses, 6. 6. 2020 21:15)

A
C
B
A
C
D
A
B
C

lll

(Lucie, 16. 4. 2016 9:46)

no nic moc

I LOVE HORSES (neeeeeeeeej milovnice koni)

(Maty, 25. 7. 2015 11:36)

B,a,b,a,a,a,a,e,c

moc milovnice koní

(Žaneta, 31. 5. 2012 21:23)

1.b ,2.a ,3.a, 4.b ,5.a , 6.b, 7.a, 8.a , 9.b

milovnice koní

(Aneta, 29. 3. 2012 18:56)


1.c 2.d 3.a 4.a 5.c 6.b 7.a 8.a 9.c

:-)

(terka, 14. 7. 2011 13:38)

1)b
2)c
3)b
4)a
5)b
6)b
7)b
8)e
9)c

největší milovnice koní

(Anežka, 11. 12. 2008 17:17)

1.b
2.b
3.b
4.c
5.c
6.a
7.d
8.c
9.a
10.a
s pozdravem posílá Anežka

:-*

(denča, 18. 10. 2008 17:52)

1.a
2.a
3.a
4.a
5.a
6.a
7.a
8.c
9.c

Odpovědi

(NIKOLICKA MILOVNÍK KONÍ ,BLÁZEN DO KONÍ, 20. 8. 2008 10:12)

1.c
2.a
3.b
4.a
5.c
6.c
7.a
8.a
9.c

Odpovědi

(ivana, 29. 7. 2008 16:54)

1.b
2.d
3.c
4.b
5.a
6.a
7.a
8.e
9.c

Fot KkKatka

(Kájča, 13. 6. 2008 18:22)

kdo jsi??? Tahle stránka je již vyklizena tak pokud chceš výsledky testů napiš svou odpověď na nové stránky...Děkuju...

..=)

(KkKatka, 21. 5. 2008 13:02)

1d,2d,3a,4b,5a,6b,7a,8a,9c

Katce výsledky testu

(Kájča, 2. 5. 2008 13:19)

Takže vypadala bys jako Fríský kůň ale povaha bY se PODOBALA oslovi(nic proti tobě)...barvu bys chtěla mít podobnou jako Arab nebo ČT ale to u frísáka nejde...takže by sis to přála nebo bys byla křížená...Máš 30 bodů z 30 bodů!!! Supr!!!

...

(katka, 1. 5. 2008 16:43)

1,b ale i d 2, d 3, a 4, a 5,a 6, c 7, a 8, e 9, c

Dajdule,Alze výsledky testu...

(Kájča 1 Majitelka klubu, 25. 3. 2008 11:50)

Dajdula
Takže máš temperament a smysl chování jako Arab!!! Ale barvu bys chtěla mít jaKO Frísák či Irský Tinker což je normální protože Arab může být občas taky v takovéto barvě (jako Irský Tinker ne ale Apallossa se podobá Arabovi a může mít takovouhle barvu).
Tvoje body jsou 30 bodů z 30 bodů=SUPR!!!

Alza
Takže ty bys chtěla být asi nejradši ČT ale objevuje se tam i Frísák a Osel=:-D Takže ovšem si myslím že k tobě se nejvíce hodí ČT!!! (Český Teplokrevník)
Tvoje body jsou 30 bodů z 30 bodů=SUPR!!!

...

(Alza, 24. 3. 2008 21:12)

1d 2d 3c 4a 5a 6c 7a 8e (i když u těch nemocí by to bylo horší) 9c

...

(dajdula, 24. 3. 2008 9:40)

irský tinker je totiž skoro zapomenuté plemeno... ted se křísí a jsem za to ráda...

Dajdule...njn...

(Kájča (1 Majitelka klubu a stránek), 24. 3. 2008 0:14)

Protože Irský tinker (podle mých knížek) zatím nebyl vyhlášen oficiálně jako plemeno...Tak jsem ho zde neuváděla...Ale jsou to spíše okruhové testy...Když ti výde nejvíc Arab tak se staneš koně co dovádí a většinou se těžko ovládá...Když převažuje Frísák a Achal-Teke tak to myslím že buď budeš krásná černá perla nebo vytrvalá a vznešená...a ČT to znamená že budeš svého pána milovat a budeš klidný,kamarádský a pohodový koníček...

já tě přiškrtím...

(dajdula, 23. 3. 2008 19:39)

1.c), 2.a), 3.a), 4.a), 5.a), 6.proč tam není odstíny frísáka a irského tinkera? jinak b), 7.a), 8.asi e), 9.c)

:-) :-) :-)

(Kájča Majitelka klubu, 23. 3. 2008 15:50)

Dajduli,Udělej si test ještě jednou!!! Trochu jsem ho změnila!!!